Szolgáltatásaink

Miben segítünk?

Gyártófolyamati támogatás, bérmunka projekt

A gyártó, termék előállító folyamat támogatása, partner erőforrás hiánya esetén a termelés folytonosságának biztosítása, a partner eredményességének növelése. Igény esetén egy termék előállító részfolyamat menedzsmentje külső telephelyen vagy egy teljes termék előállító folyamat menedzsmentje a megrendelő telephelyén.

Gyártásközi és sorvégi minőségellenőrzés

A termékek gyártás, előállítás folyamata közben történő ellenőrzése vizuálisan illetve az ellenőrzési tervben szabályozott ellenőrző és mérőeszközök segítségével, a hibás termékek minél korábbi felismerése és a belső minőségköltségek minimalizálása érdekében. Végtermékek minőség-ellenőrzése és az eredmények folyamatos visszajelzése, a vevői minőségügyi mutatók javítása és a folyamatos fejlesztések elősegítése érdekében.

Beszállított alkatrészek minőségellenőrzése

Beszállított alkatrészek specifikációk alapján végzett vizuális, idomszeres, mérőeszközök segítségével történő ellenőrzése, minimalizálva a beszállított termékek által okozott állásidőket, esetleges vevői reklamációkat, ez által csökkentve a belső és külső minőségköltségeket, illetve javítva a minőségügyi mutatókat.

Javítás, utómunkálás

Esztétikai javítások, egyéb javító módszerek alkalmazása a végtermékek vevői elvárásoknak való megfelelése érdekében.

Műszaki támogatás, elemzés, fejlesztés, folyamat optimalizálás

Innovatív módszerek alkalmazása a gyártó és ellenőrzési folyamatok kritikusnak ítélt pontjain. Javaslatok kidolgozása a folyamatok fejlesztésére, igény esetén műszaki megoldások, egyedi célgépek és ellenőrző eszközök fejlesztése, kivitelezése, minősítése, teljes műszaki dokumentálása.

Tűzfalak (CSL1/CSL2)​

Dinamikus javító és támogató tevékenység - párhuzamosan biztosítva a termékminőséget a vevőnél illetve alkalmazva az elkülönítés, azonnali visszajelzés, elemzés módszereit - partnereink folyamatainak stabilizálása érdekében.